TaLis-mà

- talisma.girona@gmail.com
676895767

TaLis-mà neix al gener del 2016 fruit de la passió pel handmade. 

TaLis-mà és el resultat de fusionar il·lusió, creativitat i passió per les coses fetes a mà, de personalitzar cada detall amb tacte, delicadesa, gust i amb sentiments.

En els tallers TaLis-mà et farem veure que ets totalment capaç de realitzar el projecte que et plantegem, tan sols has de deixar que surti la teva creativitat! Sí, la tens a dins! 

Ah! Que creus que no, que no ets manetes, que no en sabràs, que no et quedarà tant bé com a nosaltres…? Doncs pensem que ens has de conèixer, que t’estem esperant, anima’t i provar-ho, perquè estem convençudes que tothom és capaç de crear. Et sorprendràs al veure el que ets capaç de fer, et sentiràs una persona orgullosa i feliç, i segur que repetiràs, no ho dubtis! 

Ens agrada innovar, provar, experimentar amb diferents materials, diferents tècniques... per això treballem amb materials molt diversos i algun d’ells no convencionals en el món de les manualitats. Ens encanten els reptes i ens enamoren els resultats.

També fem projectes de decoració d’espais, festes i aconteixements. Voldries preparar una celebració especial? Un bateig, una comunió, un aniversari… o simplement has pensat en sorprendre a algú? TaLis-mà t’ajudarà a donar forma al que has imaginat! Sempre per ser un aconteixement únic, exclusiu i personalitzant cada detall i donant el “toc” que es mereix cada espai. Posarem aquell punt que farà que aquell moment esdevingui un record inoblidable.

Trobaràs més informació sobre nosaltres a www.talis-ma.com