Amb G de gat

- ambgdegat@gmail.com
623217895

Hola!, sóc la Mar de Amb G de gat, tallerista i fundadora d´Inspirat. He crescut fent manualitats de tot tipus i dibuixant en qualsevol paper, encara que la meva trajectòria professional sempre ha estat relacionada amb l´atenció al client, que m´encanta, però si que és cert que una part molt important de mi, la creativitat, no l`acabava de desenvolupar i definir, fins que vaig conèixer el món del Scrapbooking...i és que, si ho reconec, estic enganxadisima!!!

Crear un espai artístic innovador, obert, acollidor, on poder compartir i aprendre d´altres apassionats de l´art era el meu somni. I un bon dia tot va canviar al oferir-me una gran oportunitat, és ben cert allò de ...estar en el momento adecuado con la persona adecuada.

Tot va partir d´una idea de la nostra companya Esther, donar-li vida al carrer Major del nostre poble, Sarrià de Ter, és un dels seus objectius i vol començar amb la creació d´un taller d´artesania, i fer que poc a poc molts dels locals ara tancats tornin a tenir activitat

I aquí entro jo, el destí em va portar a conèixer a l´Esther i  em va fer la pregunta que ho va canviar tot... Alguna vegada has pensat en crear algo pel teu compte? I sí, tenia raó, i li vaig explicar el meu somni, la meva il.lusió. La idea d´un tipus coworking d´artesania li va semblar genial i em va animar a trobar d´altres persones que els hi pogués interessar per fer-la realitat i és aquí on apareixen les meves companyes: Elisenda i Marta de Talis-mà, el Yin i el Yang en estat pur, lluitadores i creatives increïbles que van rebre la meva il.lusió amb moltes ganes i la van fer seva des del primer moment, i els nostres pilars, l´Esther de l´Ajuntament de Sarrià de Ter, que s´estima aquest projecte com si fos seu, treballant de valent en ell i per ell, i l´Annaïs d´Idària, amb la seva important tasca d´acompanyament i guiatge i la pau que transmet tan necessària en alguns moments, i amb totes nosaltres neix, en PLENA PANDÈMIA I CONFINAMENT, un projecte....INSPIRA´T

Una idea, una il.lusió, un projecte... això és Inspira´t 

A Inspira´t imparteixo tallers dirigits individuals i grupals de diferents estils, dins de la modalitat del Scrapbooking. T´ensenyaré l´art de crear, des de zero, amb papers decorats, diferents productes i materials decoratius, un Llibre de Retalls o álbum de fotos i records, técnica que aplico a infinitat de projectes com poden ser caixes, marcs de fotos, lletres...També t´ofereixo la modalitat de Tallers Oberts, ideal per les que com a mi un dia van conèixer l´Scrap, es van enamorar, i van començar a comprar material com si no hagués un demà i quan van pica de peus a terra es van trobar amb una  gran quantitat de material, alguns repetit, altres sense obrir encara, o que no saben ni perquè serveixen, molts papers decorats i el pitjor...que encara continuem mirant col.leccions noves!!! Doncs bé, he pensat que perquè li donis sortida a tot aquest material, que segur és diví, i puguis crear detalls meravellosos, que et sembla treballar amb ells i amb mi a Inspira´t? vinga va porta-ho que ja li farem espai i pensarem que podem crear! 

Que no pots assistir als tallers? no et preocupis, també treballo per encàrrecs. Li donaré forma a un nou projecte totalment personalitzat amb molt d´afecte i professionalitat.

Tinc molt clar el que vull aconseguir, despertar la teva creativitat,  i que em deixis guiar-te perquè la sapigues treballar i fer-te sentir satisfeta i feliç de veure del que ets capaç de crear amb les teves mans. Vine a gaudir del teu moment creatiu a Inspira´t de la mà de Amb G de gat, ho passarem bé!.